Cluster yapisinda 2 2012 r2 eng. Olan hostumda 2.partitionlarda actigim klasorleri sonra siliyorum ama belirli bir sure sonra geri geliyor.Virus olmadigindan eminim,taramalari yaptim.shift+del ilede sildim,sahipliginide alip sildim yine geri geliyor
Merhaba Exortis,
Sildiğiniz klasörler sizin oluşturduğunuz klasörler mi yoksa sistem tarafından oluşmuş bir klasör veya klasörler mi?
www.mshowto.org , Türkiye'nin En İyi Bilişim Portalı
Exortis açıkcası şuana kadar böyle bir olay ile karşılaşmadım. Yaptığın işlemleri tek tek yazarmısın, belki gözden kaçırdığımız bir nokta vardır
www.mshowto.org , Türkiye'nin En İyi Bilişim Portalı
2 adet ibm x3500 m4 server var cift cph 62gb ram vb. Bu serverlarda win 2012 r2 standart var.eopen dan download edilerek kuruldu.raid 1 var 2 sunucudada ve c ve d olarak 2 partition var.v3700 storage var.hyper-v cluster var.
Sunucular fiziksel bir dc ye member olarak calisiyorlar.D partitionlarinda acmis oldugum klasorleri siliyorum,kendiliklerinden geri geliyorlar.
Klasorleri domaine almadan once acmisimdir diye sahipligini aliyorum siliyorum ama yine geri geliyorlar.Artik d surucusune komple format atacagim bakalim ne olacak