Dün itibariyle denemek amaçlı fiziksel makineme Windows Server 2012 r2 Datacenter Preview yükledim fakat rami 32bit işletim sistemi gibi 3.25 görüyor. Nedeni ne olabilir?
ram.jpg
Dün itibariyle denemek amaçlı fiziksel makineme Windows Server 2012 r2 Datacenter Preview yükledim fakat rami 32bit işletim sistemi gibi 3.25 görüyor. Nedeni ne olabilir?
ram.jpg
Çok ilginç bir sorun açıkçası. Biraz forumlara baktım ama bu sorun ile ilgili çokta yazılan birsey bulunmuyor. Kurulum yaptığınız donanımın anakart driver larını yükleyip deneyebilir misiniz? Hatta BIOS upgrade etme şansınız varsa çok iyi olur.
Emre Aydın
Emre Aydın
MVP | Office 365 | Since 2006
MCT | Since 2005
MCSD | Azure Solutions Architect
MCSE | Private Cloud, Messaging, Communication, Server Infrastructure, Productivity, Platform
MCSA | Office 365, Server 2012, Cloud Platform
MCTS | Developing Azure Solutions, Implementing Azure Infrastructure, Architecting Microsoft Azure Solutions, SAM
P-Seller
Intelligent Cloud | EMS
Web : www.mshowto.org
Mail : emre.aydin [@] mshowto.org
Twitter : https://twitter.com/emreaydn
Linkedin : tr.linkedin.com/in/emreaydn
Merhaba;
Bıosta ramı ne goruyorsun? ( Serverın marka modeli nedir ?) ram dizilişin doğru mu? Eğer bıosta rami tam görüyorsan yapacağın ilk işlem guıde ile gelen güncel packlerı yuklemek bu işlem ile sorunun devam edıyorsa teker teker ramlerın sıralamasını vr yerlerini değiştirmelisin slotta bir arıza olabilir.
Bu sorularımın cevabını berırsen sevınırım sanslısın 6 gb ram ile deneyeceksin aynı durum başıma gelmişti ve 2 gün boyunca yap boz yapmıştık anlıyacgın cok can sıkıcı bır durum.benım arızam ram slotundan kaynaklıydı bakalım sende durum nedır
Şimdiden kolay gelsin