Merhaba,
Sektörumuzde neredeyse her döküman ingilizce diyebiliriz. Bu yuzden sadece teknik ingilizce bir süre sonra yeterli kalmayacaktır. Benim önerim sadece ingilizce egitim veren bir kurumdan dil egitimi alınması yönünde.
Görüşmek üzere,
Merhaba,
Sektörumuzde neredeyse her döküman ingilizce diyebiliriz. Bu yuzden sadece teknik ingilizce bir süre sonra yeterli kalmayacaktır. Benim önerim sadece ingilizce egitim veren bir kurumdan dil egitimi alınması yönünde.
Görüşmek üzere,
Emre Aydın
MVP | Office 365 | Since 2006
MCT | Since 2005
MCSD | Azure Solutions Architect
MCSE | Private Cloud, Messaging, Communication, Server Infrastructure, Productivity, Platform
MCSA | Office 365, Server 2012, Cloud Platform
MCTS | Developing Azure Solutions, Implementing Azure Infrastructure, Architecting Microsoft Azure Solutions, SAM
P-Seller
Intelligent Cloud | EMS
Web : www.mshowto.org
Mail : emre.aydin [@] mshowto.org
Twitter : https://twitter.com/emreaydn
Linkedin : tr.linkedin.com/in/emreaydn
Her ne kadar türkçe dökümanlar var olsada türkçeleştirilmiş sistemlerin güncelleştirmeleri geç gelmekte bu nedenle ingilizce şart olmakta.
İşletim sistemlerinin türkçe kullanılmasına karşıyım. Client dahi olsa.
Birde bazı çevriler gerçekten çok anlamsız. Okuyorsun okuyorsun anlamıyorsun.
[quote author=Murats link=topic=36.msg3615#msg3615 date=1204624609]
Her ne kadar türkçe dökümanlar var olsada türkçeleştirilmiş sistemlerin güncelleştirmeleri geç gelmekte bu nedenle ingilizce şart olmakta.
İşletim sistemlerinin türkçe kullanılmasına karşıyım. Client dahi olsa.
Birde bazı çevriler gerçekten çok anlamsız. Okuyorsun okuyorsun anlamıyorsun.
[/quote]
Neden İspanyolca Fransızca Almanca Vs. var onlar gerimi kalıyor ? çeviri sorunu varsa düzeltilmesi için çalışılır  olur biter. MS ve Google dünyanın en büyük şirketleri özellikleri ve büyümelerinin sırrı nedir ? yerelleştirme  dışında ?  Rekabet iyidir kormayın
asıl söz konusu olunca MS olunca güçlüsün MS kullanıcı taleplerine cevap veren bir şirket. Dil sorunlu diyoruz peki Dil kurumu ne iş yapar ? 1-2 yıl kadar önce MSDN Türkçe olsun kampanyası vardı baya imza toplandı sonuç alınamadı Resmi açıklama : Ticari talep yeterli değil. Gayri resmi sebep: MS Türkçe destek dökümanı çıkartırsanız cephe alırız deniyor. ( bunu açıkça söyleyenler var ) Sınavların Türkçe olduğunu düşünün kurslar ne işe yarar o zaman ? kısaca olay dil sorunu değil Rant sorunu.
REKABET İYİDİR