bende almak ıstıyorum bılısım egıtıme gırıcem ıste sınav ıcın adlar onemlı o kadarını bılmıyorum wala
mrb vitamin evet emre aydin hocamizin dedigi gibi kitap alarak calisarak ve burada takildiginiz yerlerde forumda sorarak ve takip ederek kendinizi gelistirebilirsiniz .. boyle bir imkanimizin olmasi cok iyi.. bu arada bende exchange kitabi almayi dusunuyorum .. kitap konusunda tavsiyede bulunursaniz emre hocam yardimci olursaniz cok sevinirim ..
Sertifika konusunda mcse icin toplam 8 sinav gerekiyor. .. server 2003 den 7 tane 1 tanede client tarafi sinavina girmeniz gerekiyor.. ozel mesaj yoluyla detayli bilgi almak istiyorsaniz severek yardimci olabilirim ..
Saygilarimla ..
Bu arada yeni eğitimler baslıyormus dıye duydum 3d animasyon eğitimi almak isteyenler 11.04.2009 tarihinde öğlen 12 - 15 arası eğitimler veriliyor.
Bilişim Eğitim Merkezi
Ayrıntı=Sevgi Kılıçaslan
0(212) 236 54 57
Friends who want to receive training 3d animation duyrulur 11.04.2009 Google on 12 - 15 between Education is given.
Bilisim Egitim Merkezİ
Detail = Sevgi Kılıcaslan
0 (212) 236 54 57
exchange server kitabı arayan bi arkadaş vardı .Sana samimi söyliyim adam gibi ex.ser. kitabı yok piyasada en iyisi yabancı kaynaklar 2 tane ex.ser. kitabı almıştım, kafadan 5-6 bölümü aynıydı bide çok pahalı meretler gitti param yani.Bu arada bilişim eğitim merkezini bende biliyorum bi kaç arakdaşım orada kursiyerdi olumlu tepkiler almıştım onlardan