Merhabalar.
Server'a önce Sql 2005 kurdum. case insensiteve olarak. Daha sonra SPS 2003 Kurdum. ve bunları checklist e uygun olarak yaptım bulduğum makaleler ile adım adım.
Fakat sorunum şu;
site yaratmaya çalıştığımda hata alıyorum ve log a baktığımda "Portal creation job exception. (status=PortalAdminJobStatusFailed) System.Data.SqlClient.SqlException: Windows NT user or group 'domain\fatih.teke' not found. Check the name again" gibi bir hata ile karşılaşıyorum. araştırdım daha önce de karşılaşan insanlar olmuş ama hepsi sql de yetki ile alakalı diyor. baktığım tüm yerlerde admin yetkisi var zaten. bu sorunu aşıp bir türlü site oluşturmadım.
ayrıca portal a herkesin kendi adı ile girebilmesi için single sing-on u açmak istediğimde Manage Server Settings for Single sing-on ayarlarına kendi kullanıcı adımı yazıyorum,Enterprise Application Definition Settings e de kendi adımı yazıyorum "Failed to connect to the database server. Verify connectivity and rights for the configuration account and try again." hatası alıyorum. bunu da araştırdım servisin benim log on adım ile olması gerekiyor dediler. onu da yaptım gene olmadı. ben nerede yanlış yapıyorum
yardım lütfen 1 haftadır işin içinden çıkamadım iyice can sıkıcı bir duruma giriyor bir portal kuramadım durumuna düşüyorum.
Teşekkürler.