Merhaba;
"The Operation Field Hatası Alıyoru ve Bu İşlemi Sadece Outlook 2010da Kategori Seçeneyiğini Seçmek İstedğimde Oluyor.Bu Konuda Bana Yardımcı Olabilirmisiniz.
Saygılarımla
Start > run > Outlook -safe
Bu komut ile outlook u baslatıp dener misin? Bu modda actiginda sorun olmazsa yukledigin bir eklenti sorun yasatiyor demektir. Eklentileri uninstall ederek cozebilirsin.
Emre Aydın
Emre Aydın
MVP | Office 365 | Since 2006
MCT | Since 2005
MCSD | Azure Solutions Architect
MCSE | Private Cloud, Messaging, Communication, Server Infrastructure, Productivity, Platform
MCSA | Office 365, Server 2012, Cloud Platform
MCTS | Developing Azure Solutions, Implementing Azure Infrastructure, Architecting Microsoft Azure Solutions, SAM
P-Seller
Intelligent Cloud | EMS
Web : www.mshowto.org
Mail : emre.aydin [@] mshowto.org
Twitter : https://twitter.com/emreaydn
Linkedin : tr.linkedin.com/in/emreaydn
Merhaba Erkan Hocam;
Ekran Görüntüsü Paylaşamıyorum Şirket Açısından Bilgi Güvenliği Söz Konusu aynı Zamanda Terminal Server Kullanılıyor Ortak Bir Mailbox'a Gİriş Yapıyorum Giriş Yaparken Bir Sıkıntı Yok Sadece Categorylere Sıralarken Bu Hatayı Alıyorum Ouutlook'ta Safe Modu Denedim Ama Pek Bir Yararı Olmadı.
Saygılarımla
Burak aynı hesabi farkli bir PC'de deneyebilir misin? Buyuk ihtimalle Outlook'un profili bozulmustur. Outlook profilini silip ayni hesabi tekrar kurarsan sorun kalmaz diye dusunuyorum.
Emre Aydın
Emre Aydın
MVP | Office 365 | Since 2006
MCT | Since 2005
MCSD | Azure Solutions Architect
MCSE | Private Cloud, Messaging, Communication, Server Infrastructure, Productivity, Platform
MCSA | Office 365, Server 2012, Cloud Platform
MCTS | Developing Azure Solutions, Implementing Azure Infrastructure, Architecting Microsoft Azure Solutions, SAM
P-Seller
Intelligent Cloud | EMS
Web : www.mshowto.org
Mail : emre.aydin [@] mshowto.org
Twitter : https://twitter.com/emreaydn
Linkedin : tr.linkedin.com/in/emreaydn
Merhabalar;
Antivirüs programı kullanıyorsanız kapatıp dener misiniz? Antivirüs programının bir add-in'i de patlatıyor olabilir.