selamlar exchange 2007 yeni kurulum yaptım clientlerdeki eskiden dışarıdan gelen mailleri exchange aktarmak istiyorum bu mümkün mü
Merhaba,
Kullanıcıların eski mailleri nerededir? Pop3 ile bağlantı yapıp Outlook üzerinden mi bakıyorlar daha önce? eğer öyle ise tabikide yapabilirsiniz. Exchange hesabını açtıktan sonra mevcut mailleri Exchange inbox a taşırsanız mailleri exchange e göndermiş olursunuz.
iyi çalışmalar.
Merhaba,
Taşıma diye birsey yok aslinda. Exchange hesaplarınızı Exchange 2007 de tekrar yaratip sifreleride kullanıcılarınıza iletin.
Ortak adres defteri ise su sekilde :
1. Kendi outook hesabinizda Public Folder altinda yeni bir public folder yaratın.
2. Gelecek olan tip kısmını adres defteri olarak secin.
3. Deftere erismesini istediginiz kullanicilar icin hak atayın.
Emre.
Emre Aydın
MVP | Office 365 | Since 2006
MCT | Since 2005
MCSD | Azure Solutions Architect
MCSE | Private Cloud, Messaging, Communication, Server Infrastructure, Productivity, Platform
MCSA | Office 365, Server 2012, Cloud Platform
MCTS | Developing Azure Solutions, Implementing Azure Infrastructure, Architecting Microsoft Azure Solutions, SAM
P-Seller
Intelligent Cloud | EMS
Web : www.mshowto.org
Mail : emre.aydin [@] mshowto.org
Twitter : https://twitter.com/emreaydn
Linkedin : tr.linkedin.com/in/emreaydn
iyi çalışmalar daha önceki sorduğum soruyu gerçekleştirdim eski maillerin .pst sini exchange hesabını kurduktan sonra kullanıcının hesabına ekledim yaklaşık 3.5 gb lik mailleri eksik aldı alt klasörlerdeki bazıları eksik kotadan dır diye kotayı yükselttim hesabı sildim tekrar ekledim tekrar denedim aynı şekide eksik hesaba ekliyor acaba nerede yalnış yapıyorum teşekklür ederim..