Merhablar formun içerisinde Exchange Server ile ilgili Açılan Konu başlıkları,sorun ve soruların bir çoğunu okudum.Bunun sonucunda benim gözlemlediğim Genel bir sorun ve soru olarak; Bir alan adı Exchange servera Nasıl yönlendirilir.
Açıkça söylemek gerekirse benimde bu alanda çok fazla bilgim yok ancak kendime yetecek kadar.Siz değerli forum yöneticilerinden talepim Bu konuda bir video görüntüsü veya bir sunum dosyası hazırlayıp bizlere burada sunabilirmisiniz.
Yani Adls modem'den hangi portlar açılıyor.Hub Transport'dan Smtp ile ilgili ayarlamalar nasıl oluyor.Dns'de yapılması gereken işlemler nedir.Ve Tabi ekliyebilirseniz OWA ile ilgili yapılması gerkenler.Mshowto içindeki makalelerde bu konu üzerine bilgiler var.Fakat Konuların birbiri ile bağlantısı yok yani POP3 ile ilgli dökümanı ör:25 sayfada okuduysanız.DNS ile ilgili ayarlamalrı 40 sayfada SMTP ile ilgili dökümanı 15 sayfada okuyorsunuz.
Kısaca benim gözlemlediğim dışarıdan e-mail gelmesi için ne yapılır.Bunu konuları anlatımlı bir video dosyası halinde veya bir pps (sunum) dosyası halinde bizlere bir çalışma sunabilirmisiniz.
İlginize şimdiden teşekkür ederim.